"Ik streef naar Diergeneeskunde op een hoog niveau"

Contact | Dierenarts Jenny

Vier dagen per week ben ik werkzaam bij het verwijscentrum voor gezelschapsdieren "De Tweede Lijn" in Zwolle. Meer informatie over deze kliniek is te lezen op www.detweedelijn.nl. De kliniek is te bereiken op het nummer: 038-3035333.

Daarnaast heb ik met mijn collega specialist chirurgie Bouvien Brocks het nascholingsbedrijf Vetami: www.vetami.nl. Wij verzorgen lezing voor maximaal 16 dierenartsen of paraveterinairen. Op deze manier is er veel interactie tussen de docent en de deelnemers. Zo houden we het rendement hoog en kunnen we op maat adviezen geven om de deelnemer echt verder te helpen in zijn dagelijks werk.

Bent u eigenaar of fokker en wilt u een nascholing op maat aanvragen? Neem dan contact met ons op via info@vetami.nl

Overige (contact)informatie:

  • Voor algemene vragen (bv journalisten), het boeken van een lezing of andere niet diergezondheid gerelateerde vragen ben ik te bereiken via info@dierenartsjenny.nl
  • Eigenaren wordt te allen tijde aangeraden om het geven van (spoed) medische zorg nooit te onthouden. Leg medische vragen, problemen of symptomen tijdig voor aan uw eigen behandelend dierenarts teneinde professioneel onderzoek, diagnostiek en mogelijk medische zorg te ontvangen.
  • Teksten van blogs alsmede beeldmateriaal en andere informatie mogen nooit zonder voorafgaande schriftelijke toestemming worden overgenomen.
  • Aan de gegevens en informatie op mijn site kunnen nimmer rechten ontleend worden.

Facebook

Twitter icoonTwitter